OnderhoudNL Restauratieschilders

Wolters Restauratie en Decoratie B.V.

 

Wolters BV is in de afgelopen 80 jaar uitgegroeid van één mans schildersbedrijf tot een multifunctioneel onderhoudsbedrijf bestaande uit 4 zelfstandig opererende bedrijven met rond de 100 medewerkers. Wolters BV bestaat momenteel uit vier zelfstandig opererende bedrijven:


·             Wolters Schildersbedrijf

·             Wolters & Ovink restauratie – decoratie

·             Wolters Totaalvastgoed Onderhoud

·             Wolters Totaal in kleur en materiaal

Een onderlinge nauwe samenwerking tussen de 4 bedrijven maakt dat ze elkaar versterken en complementeren in vele facetten. Het gebruik van moderne materialen, gereedschappen en innovatieve technieken gaan hierbij hand in hand met ambachtelijke technieken.

Monumentaal onderhoud
Schildersbedrijf Wolters BV is onder andere gespecialiseerd in onderhoud aan monumentaal vastgoed. Monumentaal vastgoed maakt een belangrijk deel uit van ons cultuur historisch erfgoed. Het is dan ook zaak met de instandhouding hiervan zorgvuldig om te gaan. Bij de instandhouding moeten de juiste keuze gemaakt  worden op het gebied van duurzaamheidsoplossingen en de esthetische uitstraling van het vastgoed. Gedegen onderzoek, regelmatige inspecties en periodiek onderhoud zijn dan ook van groot belang. Om dit te organiseren vergt het vakkennis en kunde, iets wat Wolters BV in alle facetten beheerst. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in groot- en klein onderhoud aan monumentaal vastgoed, zowel project- als planmatig onder andere volgens de methodiek van resultaatgericht samenwerken (RGS).  Ons vakmanschap en oog voor duurzaamheid en esthetica zijn hierbij onontbeerlijke aspecten.

Ambachtelijke technieken
Wolters & Ovink restauratie - decoratie is gespecialiseerd in ambachtelijke restauratie- en decoratietechnieken als:

·         Houtimitaties

·         Marmerimitaties

·         Verguldtechnieken

·         Decoratieve technieken

·         Muurschilderingen

·         Glas-in-lood

De oude schildertechnieken worden veelal toegepast in monumentale panden, kerken, kerkorgels en diverse monumenten. Wolters & Ovink werkt hierbij nauw samen met Schildersbedrijf Wolters maar werkt echter ook regelmatig voor andere schildersbedrijven.


Werkgebied en opdrachtgevers
Wolters BV heeft geheel Nederland als haar werkgebied en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere: Aannemers, architecten, gemeenten, instellingen, kerkelijke instellingen, orgelbouwers, overheid, particulieren, stichtingen en vastgoedbeheerders.

Wolters BV
Smeenkhof 4
7429 AX Deventer
0570-651369
info@woltersbv.nl
www.woltersbv.nl