OnderhoudNL Restauratieschilders

Schildersbedrijf F. van Triest B.V.'Neem de tijd voor kwaliteit'

Schildersbedrijf van Triest is een gedegen allround gerenommeerd kwaliteitsbedrijf. Het is in 1961 opgezet door Frits van
Triest sr., hij heeft samen met zijn vrouw een schildersbedrijf, annex verf- en behangwinkel opgericht.

Dagelijks zijn 16 schilders actief voor het schildersbedrijf van Triest. Daarnaast is de verf- en behangwinkel uitgegroeid tot een echte woonwinkel, waar verf, behang, vloerbedekking en gordijn aangevuld worden door decoratieve woon- en cadeauartikelen. Enthousiaste en betrouwbare mensen, die betrokken zijn bij het werk dat zij uitvoeren. Gedegen vakkennis, gecombineerd met een prettige omgang, dat zijn de pijlers van het bedrijf.

'Neem de tijd voor kwaliteit' is een slogan, die past bij het bedrijf. Immers, goede kwaliteit verdient zich op lange termijn altijd terug. Wij zijn u graag van dienst.

Ook op het gebied van restauratie heeft schildersbedrijf van Triest een reputatie opgebouwd. Opdrachtgevers, zoals st. Geldersch landschap en kastelen (Kasteel de Cannenburgh en Kasteel de Schaffelaar in Barneveld), rijksmonumenten waaronder Paleis het Loo, monumentenzorg Gelderland en Overijssel zijn goede referenties voor de vele particuliere opdrachtgevers, die zij binnen de gemeente Epe, Apeldoorn, Elburg en Voorst hebben. Bij restauratie is een degelijke voorbehandeling met zoveel mogelijk behoud van originele details en bestaande verflagen onontbeerlijk. Ook hiervoor geldt zeker de slogan: Neem de tijd voor kwaliteit. De decoratieve technieken, zoals vergulden, marmeren, letterzetten en houtimitatie zijn werkzaamheden, die door hun eigen vakmensen worden uitgevoerd.

 
Contactpersoon: Gerrit Jan van Triest
Dorpsstraat 47
8172 BL Vaassen
Telefoon: 0578-571298
Fax: 0578-572917
schilder@vantriest.com

Voor meer informatie over dit bedrijf, verwijzen we u naar: www.vantriest.com